Hvad sker der med priserne?

Hvad sker der med priserne?

Spread the love

Engang for ikke så mange år siden var genbrugstøj den billige løsning. Det er det også stadig hvis man kigger sig ordentligt for. Men det sidste års tid har jeg set lidt for mange priser, der er røget i vejret, sommetider helt ude af proportioner. Jeg har altid haft mistanke om, at det var helt galt i København 😊 nåja, nogen skal jo have skylden….

På tur igennem København på vej til Barcelona skulle jeg så lige kigge. Det var faktisk værre end ventet. Jamen, skulle brugt tøj ikke være billigere.

Uden at gå i detaljer, så lige et par eksempler. Strømpebukserne på billederne har jeg selv købt for nogle år siden på Ebay til omkring 2 euro….som brugt har de så fået lidt af en værdistigning…

Jo, jeg ved godt at genbrug er oppe i tiden, og det er jeg slet ikke ked af. Men, men, men….en oldschool genbruger trækker nu lidt på smilebåndet. Den prisstigning er der ikke meget der kan konkurrere med. Og det giver da også begrebet genbrugsguld en helt ny mening.