Derfor blev det ikke Capsule Wardrobe

Derfor blev det ikke Capsule Wardrobe

Spread the love

Jeg kan i bund og grund godt lide den nye minimalistbølge, og på mange måder passer den mig. MEN. Der er jo altid et men! Ikke mit tøj, ikke mit tøj! I så fald skulle jeg holde mig til en Capsule Wardrobe. Få klassiske beklædningsgenstande i god kvalitet – som kan bruges på kryds og tværs og igen og igen. Og det er så her, jeg ikke kan følge med. Der er for meget fashionista i mig – jeg kan ikke forestille mig at skulle gå i det samme dag ind og dag ud.

Ikke at jeg ikke kan se ideen – det er både enkelt, billigt og miljøvenligt. Men jeg har svært ved at se, hvordan jeg skulle kunne begrænse mig på den måde. Jo, hvis jeg absolut skulle – men det skal jeg ikke….

Nu er det heldigvis sådan at der er andre måder at komme rundt om både økonomi og bæredygtighed (den med enkelhed må jeg nok give fortabt på). Jeg gør derfor, hvad jeg (næsten) altid har gjort – køber brugt, bytter, syr om, farver osv.

Less is more?

Jeg ved det, jeg ved det. Det med enkelheden. Men det er nok ikke rigtig mig. Her må jeg give fortabt og sige “more is more”. Men vi kan sagtens få bæredygtigheden ind alligevel. Det kan sagtens gøres uden brug-og-smid-væk! Så jeg skifter ud. Men det er ikke nyt, det der kommer ind. Og det bliver heller ikke smidt væk når jeg skifter det ud. Jeg kalder det cirkulær tøjøkonomi. Muligvis et begreb, jeg selv har opfundet…..